BOMEN MET BERT
Wat is nieuw?
Nieuwe gegevens in de Database: klik hier
Nieuwe verhalen Voor     de     algemene     lezer     zijn     er     weer     enkele     verhalen bijgekomen. De meest recente zijn: Kaart voor je verjaardag Zitten in de Doelstraat De diensttijd van Anton van Donkelaar Oma van de Blekersdijk De wilg en de dissel Katwijk foto ca 1950 De Schultekinderen De beeldhouwer De Inval Flitsen De Pelikaan Fotoboek van AC de Nooy Schulte
Voor de inloggers: nieuwe verhalen: Leithe 50, een fotoreportage over haar leven Een dak boven je hoofd nieuwe fotosets: 25jr.    huwelijk    over    de    viering    in    1972    (de    Nooy- Schulte)
Muziek en film Bij sommige verhalen horen geluidsfragmenten zie bv. De Röntgenlaan.
bijgewerkt 19 oktober 2017 LJvL
Meer dan 950 pagina’s met verhalen en illustraties!
In voorbereiding; Een   geografische   visualisering   van   de   vijf   generaties voorouders. Een     verhaal     over     de     graanhandel     Van     Loon Zwijndrecht Bewerking   van   het   verhaal   over   Arie   van   Loon   mijn overgrootvader. (nieuwe opzet) Tabak Gruno en gedichten Oom en tantes Vrienden en buren Bewerking boekje over Oosterhold (technisch)
De   trefwoordenregisters   zijn   bijgewerkt   en   gemoderni - seerd.   Het   betreft   trefwoorden   van   personen   en   plaatsen en ze hebben betrekking op de  verhalen.
weeronline.nl Altijd jouw weer
Als   het   regent   en   of   het   koud   is, kun    je    gerust    aandacht    schen- ken   aan   een   van   de   verhalen   op de   site.   Of   kun   je   lekker   gaan zoeken     en     kijken     of     je     hier verwanten tegenkomt! Schroom     niet     om     contact     te zoeken    met    de    webmaster.    Hij stelt   het   niet   alleen   op   prijs   uw commentaar   te   horen,   maar   wil best       meezoeken       naar       die aansluiting. Maar    als    rechts    het    zonnetje schijnt   is   er   niets   op   tegen   lekker de   Twentse   natuur   in   te   gaan   en te    genieten    van    het    glooiende landschap    en    de    boompartijen: dat is ook bomen met Bert!